Free songs

Wallen en kringen natuurlijk oplossen

By : | 0 Comments | On : januari 1, 2018 | Category : divers

natuurlijk oplossen

Wallen en kringen natuurlijk oplossen

 

Op tv zag ik reclame voor een crème  om snel van je wallen en kringen af te komen. Smeren en je probleem is opgelost.

Ik ben het stadia (bijna) voorbij dat ik daar heel boos over word maar het doet nog wel pijn.

Waarom?

Omdat die wallen en die kringen er niet zomaar zijn, omdat het een teken van je lichaam is dat er iets niet helemaal goed zit van binnen. En dat kun je gewoon niet oplossen met een creme. Nu niet en nooit niet.

Wallen en kringen komt van de nieren af. En als je nieren niet helemaal op orde zijn dan is je lever dat ook niet. Die 2 werken nauw samen in het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam.

En hoe komt het dan dat je nieren niet gezond zijn?

  1. Teveel eiwit. Bord vol met vlees en geen of nauwelijks groenten. Je hebt per maaltijd maar ergens tussen de 80 en 170 gram eiwit nodig. En dat is veel minder dan de meeste mensen eten. Vooral de mensen die minder koolhydraten willen eten kunnen soms erg doorslaan in de hoeveelheid eiwit.
  2. Te weinig groenten. Je krijgt dan te weinig kalium binnen. En meestal teveel natrium in de vorm van keukenzout bij al dat andere eten op je bord. Kalium zit vooral in groente en fruit, peulvruchten, zaden en noten. Met name groene groenten, zoals broccoli, groene bladgroenten (boerenkool, spinazie, peterselie, basilicum), avocado.
  3. Als je iedere dag alcohol drinkt krijg je wallen en kringen
  4. MSG, de E621,E650, etc. in kant en klare producten zijn een behoorlijke aanslag op je nieren (en de rest van je lichaam).
  5. Teveel suiker

 

Oplossing wallen en kringen:

 

  • de dingen vermijden die hierboven genoemd worden maar in ieder geval 5-7 porties groenten eten op een dag. Dan krijg je voldoende kalium binnen. Je kunt een groenten smoothie maken, een salade voor lunch, een groentesoep als middag snack of bij het eten, een groentensapje, etc etc. Maar zorg dat je voldoende groenten binnenkrijgt.
  • Doe 2 keer per jaar een nierreiniging

 

Post A Comment