Free songs

Leverreiniging Clark

By : | 7 Comments | On : april 6, 2014 | Category : divers

lever

Een leverreiniging is geweldig om te doen. Daar knappen de meeste mensen erg van op.
Voor meer informatie klachten klik hier.

Nodig:
Bitterwater en L-Ornithine
goede kwaliteit appelciderazijn
extra virgin olijfolie 120 ml
grapefruit- of sinaasappel sap
Een grote pot of deksel
Oxypowder
Eventueel: een groot plastic rietje: om te helpen het mengsel te drinken.

Je kunt de lever reiniging het beste op een dinsdag of woensdag starten want dan valt dag 5 op een zaterdag of zondag. Zorg ervoor dat je de dag erna rustig aan kunt doen (niet in de laatste plaats omdat je darmen flink leeglopen).
Vermijd het drinken van melk, alcohol, kant en klare sappen, energy drankjes en frisdranken.

Dag1 t/m dag 4:
Drink de hele dag water met appelciderazijn. Dit zorgt ervoor de galstenen verweken en maakt de doorgang ervan door de galkanalen soepel en gemakkelijk, waardoor de leverreiniging succesvoller zal zijn.
Neem iedere avond voor het slapen gaan 4 capsules oxypowder. Hoe schoner jouw darmen zijn voordat je de daadwerkelijke reiniging doet, des te makkelijker is het (je kunt anders heel erg misselijk worden) en des te effectiever is de reiniging.
Probeer uiterlijk om 22 uur te gaan slapen.

Dag 5:

Neem een ontbijt en lunch dat geen vet bevat, bijvoorbeeld: Gekookte granen (bijvoorbeeld havermoutpap gekookt met water – geen melk), fruit, fruitsap, brood met jam, honing of appelstroop (geen boter), gepofte of gekookte aardappels of groenten met alleen een beetje zout.

Dit zorgt ervoor dat de gal zich opstapelt en er druk in de lever ontstaat. Hoe hoger de druk, des te meer stenen eruit worden geduwd.

 

14.00 uur: eet of drink niets meer na twee uur ’s middags. Als je je hier niet aan houdt, kun je je later behoorlijk ziek gaan voelen. Maak eventueel het bitterzout vast klaar. Mix 2 eetlepels in 1 !/2 kopjes ( 1 kopje is 240 ml) water en schenk dit in een kan. Dit zijn 2 porties van ¾ kopje (=180 ml). Je kunt het eventueel in de koelkast zetten om het koud te maken (om de smaak te verbeteren).

 

18.00 uur: drink één portie (3/4kopje) van deze ijskoude oplossing. Als je het nog niet van tevoren had klaargemaakt, meng je nu 1 eetlepel bitterzout in ¾ kopje water. Je mag, als je dat wilt, erna een paar slokjes water drinken om je mond te spoelen.
Zet nu de olijfolie en grapefruit klaar om op kamertemperatuur te komen.

 

20.00 uur: drink nogmaals ¾ kopje water met 1 eetlepel bitterzout. Alhoewel je niet gegeten hebt sinds 14.00 uur, zul je geen honger hebben. Maak je alvast klaar voor het slapengaan. Bij dit proces is timing uitermate belangrijk.

 

21.45 uur: giet een ½ kop (afgepast =120 ml) olijfolie in de literpot met deksel. Pers de grapefruit uit met de hand, verwijder het vruchtvlees met een vork. Zorg dat je minmaal ½ kop sap hebt, meer ( ¾ kop) is beter. Giet dit bij de olijfolie.. Sluit de pot goed af en schud stevig totdat het waterig is (dit lukt alleen met vers grapefruitsap).
Ga nu nog één of meerdere keren naar het toilet, zelfs al wordt het dan wat later voor je drank van 22.00 uur. Zorg echter dat je niet meer dan een kwartier te laat bent. Anders zal je minder stenen eruit krijgen.

 

22.00 uur: drink het olijfolie-grapefruitsap-mengsel. Neem 4 tot 8 Ornithine capsules in met de eerste slokjes. Je kunt door een groot plastic rietje drinken om het jezelf makkelijker te maken.. Neem alles mee naar je slaapkamer als je dat wilt, maar drink het staande op. Drink het geheel binnen 5 minuten op (15 minuten voor heel oude of zwakke mensen).

 

Ga nu meteen liggen. Er komen misschien helemaal geen stenen los als je dit niet doet. Hoe eerder je gaat liggen, des te meer stenen je eruit krijgt. Zorg dat je dus voortijdig klaar bent om naar bed te gaan. Maak niet eerst nog even de keuken schoon. Zodra je de drank op hebt, loop je naar je bed en ga je plat op je rug liggen met je hoofd hoog op een kussen. Probeer eraan te denken wat er nu in je lever gebeurt. Probeer de eerste 20 minuten of langer heel stil te liggen. Het kan zijn dat je een hele rits galsteentjes als knikkers door je galbuisjes voelt gaan. Je zal geen pijn hebben, want de galbuisjes zijn geopend (dankzij het bitterzout!). Ga nu slapen, het kan zijn dat je geen stenen krijgt als je dit niet doet.

 

De volgende ochtend:

Zodra je wakker wordt, neem je 6 capsules oxypowder. Als je misselijk bent of last hebt van verstopping, wacht dan even tot dit wegzakt. Je mag teruggaan naar bed. Neem de oxypowderniet voor 6.00 uur ’s ochtends.

 

Nog eens twee uur later mag je weer beginnen met eten. Begin met vruchtensap. Eet een half uur later fruit. Een uur daarna mag je weer normaal eten, maar houd het licht. Tegen de middag zal je je weer beter voelen.

 

Neem nog een paar dagen ’s avonds 4 capsules oxypowder om de stenen die nog in je darmen zitten te verwijderen.

 

Hoe goed heb je het gedaan? Je kunt verwachten dat je ’s ochtends diarree hebt. Gebruik een zaklantaarn om in het toilet naar galstenen in uw stoelgang te zoeken. Zoek vooral naar groene stenen, dat zijn echte galstenen en geen voedselresten. Alleen gal uit de lever is erwtengroen.

Voedselresten zinken, maar galstenen komen boven drijven doordat ze cholesterol bevatten. Tel alle stenen, zowel de groene als de huidkleurige. Er zijn in totaal ongeveer 2000 stenen nodig om voorgoed van allergieën, bursitis of bovenrugpijn af te komen. De eerste leverkuur kan ervoor zorgen dat je er een paar dagen vanaf bent, maar zodra de stenen die daarachter lagen naar voren verplaatsen, kunnen ze je weer dezelfde symptomen geven.

 

Je kunt de leverreiniging elke twee weken herhalen. Doe nooit een leverreiniging wanneer je echt ziek bent.

 

Soms zitten de galbuisjes vol met cholesterol kristallen die geen ronde steentjes hebben gevormd.

Ze verschijnen als “snippers” die boven komen drijven in de toiletpot. Ze kunnen huidkleurig zijn en miljoenen kleine witte kristallen bevatten. Het verwijderen hiervan is net zo belangrijk als het verwijderen van stenen.

 

(bron: “The Cure for All Advanced Cancers” – Dr. Hulda R. Clark. )

Comments (7)

 1. posted by Maikel on 10 januari 2016

  Is dit ook te combineren met het innemen van dragon Herbs young lungs?

 2. posted by Elsa on 21 maart 2016

  Reactie van een klant:
  Ik heb recent een lever en darmreiniging gedaan en het bevalt mij zo goed dat mijn partner
  het nu ook wil proberen.
  Ik doe zelf ook de Candida reiniging, nu een maand bezig en ik voel me zoveel beter, zie er
  ook beter uit;-)
  Dus top producten en fijn blog heb je!

 3. posted by Marjo Zwemmer on 31 mei 2016

  Ik ga morgen beginnen met de lever reining maar wanneer neem ik nu mijn eerste 250 ml livatrine in.
  Om.8.00 of 9.00 en dan half uur wachten.

  • posted by Elsa on 1 juni 2016

   Hallo Marjo,om 9 uur neem je de eerste livatrex in

Post A Comment