Free songs

Ik help je graag met voeding en hormonen

Reacties staat uit voor Ik help je graag met voeding en hormonen | december 19, 2017

Help wat ik moet ik eten om gezond en slank te zijn?

Koolhydraat arm of juist koolhydraat rijk, veganistisch of grasgevoerd rundvlees , veel fruit of juist weinig fruit, met granen of zonder granen; gek kunnen we ervan worden.

We durven ondertussen niets meer te eten want overal zit een “luchtje” aan.
Iedereen heeft er een (andere) mening over en ons lichaam krijgt iedere keer weer een ander dieet te verwerken.
Wat is nu waarheid? En wat betekent dat voor je dagelijkse voedsel inname?

En ondertussen val je geen gram af of is je gezondheid nog steeds niet zoals je zou willen.
Wat kan ik jou bieden?
Een plan speciaal voor jouw lichaam om je doelen te halen. Of dat nu afvallen, gezond worden, meer energie krijgen, etc is. Het gaat alleen om jouw lichaam en geest.
Stappen die we samen kunnen gaan zetten:
  1. Heb je tekorten in je lichaam? We kunnen dit laten testen maar ik kan het ook voelen. Ik  loop je hele lichaam door en voel hoe het er mee staat en wat er nodig is. Dan kan die hele bak supplementen misschien vervangen worden door 2-3 dingen.
  2. Heb je teveel afvalstoffen in je lichaam? Dit kunnen we vaststellen door gerichte vragen in combinatie met wat ik erbij voel. En wat is er dan voor nodig om dat los te laten. is een paar dagen vasten met smoothies of sap nodig of is er een product wat voor jou goed werkt.
  3. Wat is voor jou het ideale eetpatroon? Hoeveel koolhydraten per dag, zijn er producten die je moet vermijden, hoe vaak eten per dag etc etc. Samen komen we tot een haalbaar eetpatroon. Waar je gezond maar ook blij van wordt.
  4. Welke emoties staan gezond zijn in de weg? Er zit altijd een emotie achter. En die kan ik healen voor je. En weg=weg. Dit is het meest krachtige wat ik voor je kan doen.
En wat kost dat?
Een sessie bij mij kost €90 of als we sessies van een half uur doen €45.
Ik ben aangesloten bij de BATC en wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
De top 4 van verzekeraars die mijn sessies vergoeden: FBTO, CZ, Zilveren Kruis, De Friesland.
Hoeveel sessies zijn nodig?
Dat is lastig aan te geven omdat het afhankelijk is van wat er moet gebeuren. Met 5 sessies hebben we een goed fundament gecreëerd waarmee je verder kunt. Daarna kunnen we bijvoorbeeld overgaan naar 1x per maand. Om verder te healen en de vinger aan de pols te houden. Want wat een lichaam nodig heeft kan natuurlijk veranderen als het beter met je gaat.
Ja, dat wil ik
Als mijn methode bij jou past weet je me te vinden.
houtepen@mac.com of via whatsapp (0626618460)
Sessies kunnen in Apeldoorn of via skype/facetime/whatsapp video en 2x per maand in Amsterdam.

Comments are closed.