Free songs

Etiket lezen en psychologie van chips

By : | 0 Comments | On : december 5, 2017 | Category : divers

waarom eet ik chips?

Etiket lezen : Chips

 

Ingrediënten paprika chips:

Aardappel, 33% zonnebloemolie, zout, suiker, specerijen, uipoeder, gistextract, dieetzout (kaliumchloride), tarwemeel, karnemelkpoeder, specerijenextract, tomaatpoeder, aroma, kruidenextract, rookaroma, natuurlijk aroma (MELK). Allergie-informatie: bevat tarwegluten, lactose, melkeiwit.

Het zal duidelijk zijn dat je lichaam hier niet vrolijk van wordt. Alle kleine (bijvoorbeeld rugpijn) maar ook grote kwalen kunnen als oorzaak hebben dat je regelmatig chips eet met een smaakje.

Pringels zijn nog een graadje erger:

Ingrediënten: gedehydrateerde aardappelen, plantaardige oliën (zonnebloem, maïs) , rijstbloem, tarwezetmeel, paprikakruiderij (suiker, paprikapoeder, smaakversterkers {mononatriumglutamaat, natriumguanylaat, dinatriuminosinaat}, gistpoeder, dextrose, uienpoeder, gegranuleerde bouillon, knoflookpoeder, kleur {paprika-extract}, voedingszuur {citroenzuur}), emulgator (e471), maltodextrine, zout.

Vergelijk dit met naturel chips:

Ingrediënten: Aardappelen, zonnebloemolie (27%), koolzaadolie (7%), zout.

Koolzaadolie is ook niet echt gezond maar de “schade” van naturel chips voor je lichaam is heel wat minder groot dan wanneer je paprika chips eet.

 

Alle chips met een smaakje heeft ditzelfde probleem als paprika chips. Probeer jezelf te wennen aan naturel chips.

 

Voor wie het leuk vindt hieronder de psychologie van het eten van chips

Als je graag chips eet ben je bezig jezelf te vinden. Je wilt je graag bewijzen aan je omgeving maar bent eigenlijk op zoek naar wie je werkelijk bent.

Eigenlijk wil je niet langer gericht zijn op uiterlijke dingen maar jezelf binnenhalen, erkennen maar je weet niet goed hoe.

Word gewoon wie je bent zonder jezelf een houding aan te meten van de allerbeste, leukste etc te zijn. Je bent goed zoals je bent.

Chips geeft aan dat je de smaak van het leven een beetje verloren bent en je zoekt er buiten jezelf naar. Maar dat gaat niet lukken; je zult naar binnen moeten en daar jezelf vinden.

Om je heen slaan en schoppen heeft geen zin. Gevoelens van agressie, opstand en leegte kun je oplossen door je te richten op Zijn in plaats van hebben.

Vraag je niet af wat je moet doen om gezien te worden maar wees gewoon jezelf.

Het kan zijn dat je regelmatig negatieve aandacht vraagt maar dat komt omdat je jezelf niet ziet en je daardoor bijna verzuipt in het moeras van leegte en leegte opvullen.

Breek door en besef dat een ander jou niet hoeft te zien , erkenning en aandacht hoeft te geven. Je zult je agressieve krachten moeten inzetten om diep vanuit je zelf te gaan leven.

Als je weer echt vrolijk en blij wilt zijn dan zul je de diepe gevoelens van wrok, boosheid, schuldgevoel of wat dan ook naar boven moeten halen en ernaar kijken.

Pas dan komt jouw leven in een andere groef.

 

 

Post A Comment