Free songs

Etiket lezen en de psychologie van pizza

By : | 0 Comments | On : december 19, 2017 | Category : divers

Etiket lezen en de psychologie van pizza

Etiket lezen van pizza

Vaak gaat het om een hele kleine aanpassing met een groot effect. De bovenste pizza mozzarella maakt je dik en ziek door de ingrediënten die erin zitten. De onderste niet. Met hoofdletters zijn de boosdoeners

“Gewone” Pizza mozarella
Ingrediënten: tarwebloem, 21% gezeefde tomaten, 21% mozzarellakaas , 8,3% cocktailtomaten, RAAPZAADOLIE, edammerkaas, water, bakkersgist, basilicum, zout, suiker, peterselie, spinazie, GEMODIFICEERD ZETMEEL, knoflook, citroensap, peper, GEHYDROLISEERD PLANTAARDIG EIWIT, emulgator (mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen) , MALTODEXTRINE, cayennepeper, karamel.

Biologische pizza mozarella
Ingrediënten: tarwebloem*, 25% mozzarella (melk, zout, zuursel, stremsel), water, 11% tomatenpuree*, 7% tomaat, 3% buffelmozzarella (buffelmelk, zout, stremsel, wei), zonnebloemolie, zout, 0,3% basilicum, gist, suiker, knoflook,

Psychologie van Pizza eten

Wanneer je verlangt naar pizza verlang je eigenlijk naar plezier, lol, lachen. Je kijkt om je heen om te ontdekken waar je dat kunt halen. Maar het bevredigt allemaal niet echt. Je zit in je holletje met alle dingen die plezier moet opleveren. Maar dat plezier is kort. De lach is niet echt aanwezig, meer een soort opwinding van wat je allemaal verzameld hebt. Je vult je leven met van alles en nog wat, behalve de ‘lach’. De lach om wie je bent en het geluk van het leven zelf. Voel de vrolijkheid in je hart.

 

Post A Comment