Free songs

Electrolyten en mineralen drank

By : | 2 Comments | On : januari 10, 2018 | Category : divers

ochtenddrank

Electrolyten en mineralen drank

De meeste mensen hebben een tekort aan mineralen. En al helemaal als je koolhdyraat arm, ketogeen eet. Dan scheiden je nieren meer natrium uit. En dat betekent dat je ook minder kalium en magnesium in je lichaam hebt. En dat is vaak de reden dat je krampen krijg, hoofdpijn, duizeligheid etc.

Vooral als je pas begint met koolhydraat arm eten kun je hier last van krijgen omdat je gewoon mineralen tekort komt.

Ook als je niet koolhydraat arm eet is deze drank de allerbeste manier om je dag te beginnen. 

Ingrediënten:

 • 1/3 theelepel zee zout of keltisch zee zout
 • mespuntje MSM poeder (rustig aan mee beginnen. Je kunt het opbouwen naar 1 theelepel als je dat wilt)
 • 1 eetlepel aloe vera
 • ½ eetlepel appelcider azijn
 • 1 eetlepel citroensap
 • 1 theelepel Mag365

 

Werkwijze:

Los de mag365 op in glas warm water. Doe dit met alle andere ingrediënten , en eventueel nog wat extra water, in een blender en kort blenden. Als je geen blender hebt dan goed mengen.

Meteen opdrinken.

Je kunt 3 van deze glazen per dag nemen. Bij voorkeur wel op een lege maag. Dus bijvoorbeeld direct na het opstaan, in de loop van de middag of vlak voor het avondeten (voorkomt ook snacken) en vlak voor het slapen gaan.

 

MSM (methylsulfonylmethaan)

MSM is organisch gebonden zwavel; de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen en biologisch actief is. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van bindweefsel, rode bloedcellen, spieren, huid, haar en nagels en van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne. MSM bevordert lenigheid (goed voor yoga!), helpt bij het herstel van pijnlijke spieren en blessures.Omdat het helpt bij de opbouw van collageen is het uitstekend voor een mooie huid, mooi dik en glanzend haar en sterke nagels.Door MSM wordt het weefsel beter doorlaatbaar zodat voedingsstoffen er makkelijker in en afvalstoffen er makkelijker uit kunnen.MSM heeft een geweldig effect op het neutraliseren van niet lichaamseigen eiwitten (allergenen, toxins, niet verteerd voedsel etc,) en maakt het ontstekingsremmend.

Aloe Vera:

Het bevat overvloedig vitamines, aminozuren, mineralen en zelfs sporen vitamine B12. Plus 20 aminozuren waaronder alle 8 en voor zeer jonge kinderen zelfs 9 essentile aminozuren die rechtstreeks in verband staan met de celgroei. En heel erg belangrijk: het maakt je darmen gezond en sterk.

Mag 365

Ingredienten Ionische magnesiumcitraat (van een goed absorbeerbaar uniek mengsel van citroenzuur en magnesiumcarbonaat), calciumlactaat, vitamine C(calciumascorbaat), kaliumcitraat, vitamine D3 (cholecalciferol veganistisch: uit korstmos), vitamine K2, boorzuur

 

Appelcider azijn

Over de meeste afslankproducten kan dit niet worden gezegd, maar van appelazijn is wetenschappelijk aangetoond dat het effectief kan zijn voor afvallen. Japanse wetenschappers hebben namelijk aangetoond dat azijnzuur helpt om vetverbranding te stimuleren en vetopslag tegen te gaan.
Appelazijn kan het lichaam ontgiften. Dit houdt in dat schadelijke stoffen zoals nicotine, alcohol, xeno-oestrogenen (schoonmaakmiddelen, luchtverontreiniging, cosmetica e.a.), bacteriële toxines en chemicaliën uit medicijnen en drugs het lichaam efficiënter verlaten.

Daarnaast gaat het ook zoet behoefte tegen en zorgt het ervoor dat je makkelijker je voedsel kunt verteren.

 

voordeel pakket kopen?

 

 

 

Comments (2)

 1. posted by joke on 14 maart 2018

  Al jaren drink ik ’s morgens als eerste de z.g.n. sol. 1 tot 2 theelepels in een glas water. Nu begrijp ik dat je bovenstaande ingrediënten daar aan kan toevoegen. Normaal zet ik het s avonds al klaar wat vroeg in de ochtend handig is. Kan dat ook met deze combinatie?

  • posted by Elsa on 15 maart 2018

   nee ik zou dat niet al klaarzetten. gewoon ’s morgens mengen.

Post A Comment