Free songs

Detox

By : | 0 Comments | On : augustus 20, 2015 | Category : Detox

Hoe word en blijf ik gezond stap 1: Detox

Stap 1 in hoe word en blijf ik gezond is detox van je lichaam.

Hoe gezond je ook leeft en eet, je lichaam moet regelmatig gereinigd worden. Alleen gezond eten is eigenlijk nooit voldoende.  Niet meer hier in het westen anno 2015.

Alle organen zijn overbelast. De darmen zit vol met rotzooi, de darmwand laat niet veel meer door. De afvalstoffen gaan terug naar de lever, die raakt overbelast en probeert het toch weer via de darmen kwijt te raken. De nieren krijgen teveel te doen, kunnen het niet meer aan en de afvalstoffen hopen zich op in het lichaam. En dat ga je merken. Energie gaat naar beneden, er ontstaan ontstekingen in het lichaam, pijn(tjes), huidklachten en op den duur zelfs ernstige klachten. En als het lichaam wil afvallen of juist aankomen helpt geen enkel dieet meer.

a. Reinigen van de darmen

Meestal begint het bij de darmen. Als baby hebben we vaak al een slechte darmflora (gekregen van onze moeder, geen borstvoeding gekregen of al jong een antibiotica kuurtje gekregen).  En helaas blijven we dat dan de rest van ons leven houden. Kijk maar eens om je heen hoeveel jonge kinderen al last hebben van allergieën of overgevoeligheden.

Lees hierover ook de blog over gezonde darmflora en afvallen en darmflora 

Start daarom altijd met het reinigen van de darmen met Oxypower. Ik ben nog niets tegen gekomen wat hier tegenop kan. Dit is de snelste, veiligste en makkelijkste manier om je darmen goed schoon te maken. Dit is echt de basis van een goede gezondheid.

Schone darmen betekent nog niet dat je gezonde darmflora hebt. Probiotica is noodzakelijk. Voor sommige mensen is een paar keer per jaar een pot voldoende. Velen van ons zullen voor langere tijd dagelijks probiotica moeten nemen.

b. Reinigen van de nieren

Na het reinigen en opknappen van de darmen, maar je kunt het ook tegelijktijd doen, zijn de nieren aan de beurt. Reinigen kan het best gebeuren met Renaltrex.

Als de nieren vervuild zijn kan je lichaam afvalstoffen niet kwijt. Dat gaat weer circuleren in je lichaam, met alle problemen van dien.

Je kunt de intensieve reiniging doen zoals op de site beschreven, maar je kunt ook iedere ochtend een pipetje Renaltrex nemen met water.

c. Reinigen van de lever

Hierna is het reinigen van de lever met Livatrex aan de beurt. De meeste mensen die gaan reinigen doen een leverreiniging. Maar eerst nieren en dan pas de lever.

Bij voorkeur dit ook doen in combinatie met Oxypower en probiotica. Lever en darmen werken nauw samen. Als de darmen vervuild zijn krijg je stuwing naar de lever en andersom.

Ook voor deze reiniging geldt: je kunt de intensieve kuur doen maar ook iedere ochtend een pipetje livatrex in water nemen.

d. Stand van zaken opmaken spijsverteringsorganen

Hoe voel je je na de darm- , nier- en leverreiniging? Ben je opgeknapt of heb je nog steeds klachten.

Als je vaak bewerkt voedsel, suiker en alcohol hebt genomen is de kans groot dat je de stappen nogmaals moet doen.

Als de darmen nog steeds niet goed aanvoelen is de kans groot dat je parasieten hebt. 1 flesje paratrex is voldoende om dat te verhelpen. Wel bij voorkeur in combinatie met oxypower, de parasieten moeten er namelijk wel uit.

Ook kan het helpen om zware metalen uit je lichaam te verwijderen met Zeotrex of foot pads te nemen voor verdere detox.

Is de buik nog steeds opgezet, veel overgevoeligheden voor voedsel en een grote behoefte aan suiker en snelle koolhydraten? Dan heeft Candida waarschijnlijk kans gezien om je darmen “over te nemen”. Slik nog een tijd probiotica door. Vermijd zoveel mogelijk suiker en snelle koolhydraten. Eet vooral eiwit en (warme) groenten. Voeg vaak gember toe aan je eten en drinken. En neem Mycozil (binnenkort verkrijgbaar bij www.rawfoodvena.nl )!!!

Eet gezond binnen jouw mogelijkheden. Stap voor stap zonder oordeel over jezelf.

detox

Post A Comment