Free songs

Detox

By : | 0 Comments | On : augustus 20, 2015 | Category : divers

Detox je lichaam

Hoe gezond je ook leeft en eet, je lichaam moet regelmatig gereinigd worden. Alleen gezond eten is eigenlijk nooit voldoende.

Alle organen zijn overbelast. De darmen zit vol met rotzooi, de darmwand laat niet veel meer door. De afvalstoffen gaan terug naar de lever, die raakt overbelast en probeert het toch weer via de darmen kwijt te raken. De nieren krijgen teveel te doen, kunnen het niet meer aan en de afvalstoffen hopen zich op in het lichaam. En dat ga je merken. Energie gaat naar beneden, er ontstaan ontstekingen in het lichaam, pijn(tjes), huidklachten en op den duur zelfs ernstige klachten. En als het lichaam wil afvallen of juist aankomen helpt geen enkel dieet meer.

a. Reinigen van de darmen

Meestal begint het bij de darmen. Als baby hebben we vaak al een slechte darmflora (gekregen van onze moeder, geen borstvoeding gekregen of al jong een antibiotica kuurtje gekregen).  En helaas blijven we dat dan de rest van ons leven houden. Kijk maar eens om je heen hoeveel jonge kinderen al last hebben van allergieën of overgevoeligheden.

Lees hierover ook de blog over gezonde darmflora en afvallen en darmflora 

Start daarom altijd met het reinigen van de darmen met Oxypower. Ik ben nog niets tegen gekomen wat hier tegenop kan. Dit is de snelste, veiligste en makkelijkste manier om je darmen goed schoon te maken. Dit is echt de basis van een goede gezondheid.

Schone darmen betekent nog niet dat je gezonde darmflora hebt. Probiotica is noodzakelijk. Voor sommige mensen is een paar keer per jaar een pot voldoende. Velen van ons zullen voor langere tijd dagelijks probiotica moeten nemen.

b. Reinigen van de nieren

Na het reinigen en opknappen van de darmen zijn de nieren aan de beurt. Reinigen kan het best gebeuren met de nierreiniging van Clark.

Als de nieren vervuild zijn kan je lichaam afvalstoffen niet kwijt. Dat gaat weer circuleren in je lichaam, met alle problemen van dien.

c. Reinigen van de lever

Reinig net zolang je lever totdat er geen stenen meer bij je ontlasting zitten. Al vele jaren de beste manier om de lever te reinigen is deze. 

 

d. Stand van zaken opmaken spijsverteringsorganen

Hoe voel je je na de darm- , nier- en leverreiniging? Ben je opgeknapt of heb je nog steeds klachten.

Als je vaak bewerkt voedsel, suiker en alcohol hebt genomen is de kans groot dat je de stappen nogmaals moet doen.

Als de darmen nog steeds niet goed aanvoelen is de kans groot dat je parasieten hebt. En zul je een parasieten reiniging moeten doen.

Ook kan het helpen om zware metalen uit je lichaam te verwijderen met Zeotrex of foot pads te nemen voor verdere detox.

Is de buik nog steeds opgezet, veel overgevoeligheden voor voedsel en een grote behoefte aan suiker en snelle koolhydraten? Dan heeft Candida waarschijnlijk kans gezien om je darmen “over te nemen”. Slik nog een tijd probiotica door. Vermijd zoveel mogelijk suiker en snelle koolhydraten. Ga over op een ketogeen dieet.. Voeg vaak gember toe aan je eten en drinken.

Eet gezond binnen jouw mogelijkheden. Stap voor stap zonder oordeel over jezelf.

 

detox

Post A Comment