Free songs

Bulletproof alcohol en voorkomen kater

By : | 0 Comments | On : mei 1, 2017 | Category : Ketogeen dieet

hangover

Bulletproof Alcohol en voorkomen kater

Wat ik regelmatig tegen kom is dat mensen veel willen laten staan voor hun gezondheid (brood, suiker, veel koolhydraten, kant en klaar producten) maar wel erg hechten aan een glas alcohol zo nu en dan (of vaker dan zo nu dan).
En dat lijkt me meer dan prima. Je bepaalt je eigen grenzen. Het gaat meer om de bewuste keuze die je maakt. Zelf verf ik bijvoorbeeld mijn haar omdat ik geen zin heb in dat grijs wat (gelukkig nog weinig) hier en daar verschijnt. Daar heb ik een bewuste keuze gemaakt.
Ik drink alcohol in periodes. Een paar weken wel en dan weer maanden niet. Het effect van de alcohol de volgende dag vind ik niet erg prettig. Ben toch net even minder fit. Nu heb ik daar wel wat trucjes voor en die ga ik met julie delen in dit blog.

shotjes

1. Keuze van wat je drinkt.

Hoe zuiverder de alcohol, des te minder last heb je ervan. De toxines die in een bepaalde drank zit bepaalt hoeveel moeite je lichaam heeft met het te verwerken en dus ook de impact op je lichaam.
• De beste keuze voor alcohol is : vodka, gin, tequilla en whiskey
• Meer problemen kun je krijgen met: droge champagne en droge witte wijn
• Het liefst vermijden: likeur, gekleurd en gezoet mixdrankjes, rode wijn en bier (bier bevat de meeste toxines).

2. Drink veel water
Drink veel water terwijl je alcohol drinkt. Voor ieder glas alcohol een glas water. Liefst er gelijk bij.

water

3. Neem veel vitamine C.                                                                                                                       Vitamine C voorkomt dat de alcohol omgezet wordt in aldehyde.

4. Livatrex  
Neem voor je gaat slapen en de volgende ochtend een pipetje livatrex in water of rechtstreeks in je mond.

5. Oxypowder
Als je (veel) gedronken hebt neem dan voor het slapen gaan 4 capsules oxypowder. Dat voorkomt dat de toxines in je darmen gaan kleven en schone darmen zorgt ervoor dat de lever beter zijn werk kan doen. Zorg dat je altijd  Livatrex en Oxypowder in huis hebt (ook handig als je bijvoorbeeld iets gegeten hebt wat niet goed valt in je lichaam).

6. Neem de volgende dag extra Tonic Alchemie

Post A Comment