Free songs

Bone broth en darmen

By : | 0 Comments | On : juni 16, 2017 | Category : Darmen

bone broth puur

Bone Broth en darmen

Alle producten die we verkopen gebruik ik zelf ook want ik moet er volledig achter kunnen staan. Maar soms is er een product waar ik extra blij mee ben. Een van die producten is Bone Broth van Surthrival.

Ik heb gevoelige darmen en dat was de hoofdreden om het zelf dagelijks te gaan gebruiken. Sinds ik Bone Broth gebruik (en daarnaast iedere ochtend een shotje Aloe Vera)  heb ik gewoon sterke en gezonde darmen. Ontlasting volgens het boekje, geen pijn of overgevoeligheid, weg is het opgeblazen gevoel.
En tot mijn verrassing merkte ik nog meer. Mijn huid is mooier, mijn lichaam voelt sterker, na het sporten merk ik dat ik sneller herstel en ik voel me gewoon beter en fitter.
Ik gebruik Bone Broth dagelijks. Ik wissel af met Chocoladekoffie of vanille als lunch of na een workout (ervoor vast ik liever). Dan meng ik het met amandelmelk of ik maak er een smoothie van met avocado, Tonic Alchemie en soms wat blauwe besjes.
De smaken zijn wat dikker door de natuurlijke verdikkingsmiddel die er in zit. Als ik daar geen zinin heb neem ik de de naturel. Die heb ik ook in huis voor als ik bouillon wil gebruiken tijdens het koken. De Bone Broth Turmeric heb ik zelf nog niet geprobeerd omdat ik los al Turmeric neem maar ik hoor daar goede verhalen over van klanten. Dat het enorm goed helpt om ontstekingen tegen te gaan.
Klik hier voor meer achtergrond over Bone Broth

Post A Comment